CSAK LAZÁN

A megfelelésvágy és a teljesítménykényszer leküzdéséről , arról hogy kell az életet könnyen venni akkor, ha az élet vezető pozícióba sodort.

Licenc

Creative Commons Licenc

HTML

Milyen labdával játszanak a tulajdonosok?

2012.02.28. 09:41 | Sándor Zsolt András | Szólj hozzá!

Avagy hova pozicionálod magad?

A labda hasonlat egy igazi városi legenda. Arról szól, hogy a beosztottak munka után elmennek, focizni vagy mondjuk Amerikában kosarazni a térre. A vállaltvezetők teniszezni járnak és a tulajdonosok golfozni egy olyan klubba ahova bejutni is nehéz.

 
 
 
Egyszer már írtam ennek a gondolatnak egy másik oldaláról, mert : 40 éves korodig eléred a karriered csúcsát! azaz eldől, hogy mekkora labdával fogsz játszani. Arról is írtam már, hogy ez az esetek 80% -ban igaz.  Ha még nem vagy 40 akkor pont itt az ideje, hogy elgondolkozz hogy Te milyen lasztival szeretnél játszani i az életed hátralévő részében.
Ha meg elmúltál 40, akkor azt kell eldönteni, hogy hova tartozol a 20%-ba vagy a 80%-ba bármelyiket döntheted.
 
Nagyon fontosnak tartom, hogy ha eldöntötted, akkor ne feszülj bele. Úgy nem lehet elérni semmit ha görcsösen erőlködünk. Az hogy kitartó vagy az nem görcsösség. Ha ezt megérted akkor nyertél.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://take-it-easy.blog.hu/api/trackback/id/tr174219399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása