CSAK LAZÁN

A megfelelésvágy és a teljesítménykényszer leküzdéséről , arról hogy kell az életet könnyen venni akkor, ha az élet vezető pozícióba sodort.

Licenc

Creative Commons Licenc

HTML

Adok egy kicsit a szakmaiságnak is - Üzlet kontra IT

2012.11.10. 22:48 | Sándor Zsolt András | Szólj hozzá!

Azt gondolom, hogy leírom azokat a problémákat amivel mostanában szembesülök.

Sándor Zsolt András  vagyok és kicsit beszélni IT nyelven nomeg kicsit beszélek az üzlet nyelvén is. Ebben az a jó hogy remekül tudok fordítani a két fél között. Valahogy mostanában sokat kell ilyet csinálnom…

Az gondoltam, hogy kell egy kis bevezetőt írnom, hogy az IT nak látszó témákat egy kicsit a másik oldalnak is felvezessem. Nem tudom hogy sikerülni fog-e, de mindenesetre megpróbálom. Az a tervem, hogy egy témát leírok mind a két oldalról nézve

Mondjuk ilyeneket:

Soha nem működik az IT rendesen – A felhasználók tök hülyék
Soha nincs elég pénz az IT-re- Isten pénzét kifizetem ár számítógépre az sem volt elég

A példák most itt csak szimbolizálják a két oldal hozzá állását egy problémához, szeretném megmutatni mindenkinek, hogy mi vár rá következő 10 évben. Üzlet kontra IT.

A bejegyzés trackback címe:

https://take-it-easy.blog.hu/api/trackback/id/tr784901211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása