CSAK LAZÁN

A megfelelésvágy és a teljesítménykényszer leküzdéséről , arról hogy kell az életet könnyen venni akkor, ha az élet vezető pozícióba sodort.

Licenc

Creative Commons Licenc

HTML

A pelusból nem akkor jön ki amikor bement…

2012.09.07. 16:21 | Sándor Zsolt András | Szólj hozzá!

Nagy mondás ez és sokat lehet rajta kacagni. Nem én mondtam csak plagizálom. De a blog alapgondolatához híven azt a részét fejteném ki, hogy mennyire kell vagy nem kell belefeszülni a várakozásba, hogy volt-e már esemény.

Amikor azt gondoljuk, hogy kéne már történjen valami és irtózatosan vágyunk vagy görcsölünk rajta és azt érezzük, hogy csak nem akar megtörténni. Ilyenkor az van,hogy általában már meg is történt.  De azért mert valami megtörtént az nem jelenti automatikusan, hogy látható eredménye is van. Azaz még nem jött ki a pelusból.

Nos vannak olyan események amit nem érdemes megvárni hogy kijöjjön, és van olyan is amit mindenképpen szükséges látnunk, hogy megbizonyosodhassunk a létezéséről és csak utána lehet, tudunk vagy érdemes cselekedni.

Egy dolog biztos türelmesnek kell lenni és persze a megfelelő időben cselekedni kell. Addig is hidd el, aminek meg kell történnie az megtörtént, max te nem vagy hajlandó belenézni a pelusba.

Pedig már bűzlik

A bejegyzés trackback címe:

https://take-it-easy.blog.hu/api/trackback/id/tr974761592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása