CSAK LAZÁN

A megfelelésvágy és a teljesítménykényszer leküzdéséről , arról hogy kell az életet könnyen venni akkor, ha az élet vezető pozícióba sodort.

Licenc

Creative Commons Licenc

HTML

Az ingyenesség megváltoztatja a világot II.

2012.04.18. 18:35 | Sándor Zsolt András | Szólj hozzá!

 


 
Nem is olyan rég írtam erről, hogy a mai fiatalok nem is értik, hogy miről beszélünk a jogdíjjak meg szabálykövetés és hasonló bodorságokkal. Ami fenn van a neten és letölthető az letöltik.
 
Ennyi.
 

 

 

No de itt van pl az Oracle kontra Google per. Az Oracle azt mondja, hogy ingyenes a java de fejlesztői felületért fizetni kell. Akkor most ingyenes vagy nem.
Nem is olyan egyszerű a dolog, mert maga az Oracle vezére sem tudta megmondani hogy akkor most mi van:
 
Ne döntsük az USA bírósága helyett, ezen a sajton majd ők rágódnak.

3 éve az anyacégem adott egy terméket amit ingyen adunk a felhasználóinknak. Nagy volt a baj náluk is meg nálam is. Egy ingyenes termékre költünk-e marketinget… Szerintem nem, mert nem lesz belőle bevétel. De másodlagos bevétel lesz. Brand építés lesz, arra meg költünk. Na de „ingyenes” brand lesz belőle az meg nem jó mert mi pénzért adjuk a termékeinket.
Lehet ezt még sokáig folytatni. Az biztos, hogy itt van és tényleg átalakítja a gondolkodásunkat.  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://take-it-easy.blog.hu/api/trackback/id/tr404459462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása