CSAK LAZÁN

A megfelelésvágy és a teljesítménykényszer leküzdéséről , arról hogy kell az életet könnyen venni akkor, ha az élet vezető pozícióba sodort.

Licenc

Creative Commons Licenc

HTML

Mit kaptál anyádtól útravalónak?

2011.08.25. 12:57 | Sándor Zsolt András | Szólj hozzá!

Sokan azt mondják erre, igazából semmit. Vagy a másik válasz ilyenkor egy felsorolás az anyagi javakról. Mielőtt megkérdeznéd nem 21 éveseket kérdeztem.
Visszük a puttonyba azt amit a szüleink nem éltek meg vagy nem tudtam megoldani mert sokszor ők is kapták anyától meg apától. Gondold végig.
 
Mikor találkozol apáddal és megkérdezi : Hogy vagy fiam ? Nekiállsz felsorolni hogy most éppen mi van a céggel a munkával a családdal. Nézd meg kívülről! Olyan vagy mint földrajz órán amikor nekiálltál felsorolni a Szovjetunió természeti kincseit.
 
Elmúlt már 35? Azt gondolod, hogy elszakadtál már a szüleidtől. Jó.
 
Le is raktad azokat a terheket ami beleraktak a puttonyodba vagy viszed még egy kicsit? Ki az aki megfelel ?
 
Mire gondolok? Vagy úgy csináljuk, mint anyáink(apáink) vagy annak az ellenkezőjét. Ja az igazság meg középen van.
 
Tudom öntudatos Manager vagy. Egyedül döntesz, vezetsz sok embert rendezed a családodat meg a munkát. Néha marad egy kis időd magadra is, akkor elszaladsz a haverokkal egy sörre vagy focira, teniszre, squashra mert így jó. Na de te alakítottak ki azt amilyen vagy ma? Tuti?
 
Egy csomó terhet le lehet rakni, nemek is van még egy csomó amit felelősség és szeretet címszó alatt ráncigálok magammal, perszer el is várják tőlem így csinálom.
 
Tudod Take it Easy !
 
Gondold végig mit viszel a puttonyodba és nézd meg hogy van-e olyan amit ki lehet rakni belőle, mert te tulajdonképpen nem is vagy olyan.

A bejegyzés trackback címe:

https://take-it-easy.blog.hu/api/trackback/id/tr93179573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása