CSAK LAZÁN

A megfelelésvágy és a teljesítménykényszer leküzdéséről , arról hogy kell az életet könnyen venni akkor, ha az élet vezető pozícióba sodort.

Licenc

Creative Commons Licenc

HTML

Köszönd meg a tükörnek hogy segített neked

2012.10.29. 13:41 | Sándor Zsolt András | Szólj hozzá!

avagy ami a legjobban bosszant a másikban azzal neked is dolgod van

Találkozunk emberekkel az életünkben, hogy bosszantsanak, felidegesítsenek és az őrületbe kergessenek. Sokszor ők a hülyék, de ha megfigyeled, hogy mi is bosszant bennük akkor könnyen rájössz hogy azzal neked is van mit kezdened.

Mire gondolok?

Ha találkozok egy emberrel akiről az a véleményed, hogy hazudik magának akkor azt kell megkérdezned magadtól, hogy vajon én is ezt csinálom vajon? Hazudok magamnak? A tükör torzít, sem a mértéke sem a formája nem azonos. Csak a tartalma. Ezt is olyan,hogy akár félre is értelmezheted.

Nyugi… Ha nem jól értelmezted akkor, kapsz egy másik tükrök ami még jobban kikarikírozza neked, hogy mit kellene már észrevenned. Szóval ha nem vagy elég laza és nem önmagadat adod akkor kapsz egy tükröt egy barát egy kolléga egy új szerető személyében akivel, akitől megtanulhatod. Érdemes segítségek felfogni, és tanulni belőle.

A bejegyzés trackback címe:

https://take-it-easy.blog.hu/api/trackback/id/tr334872436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása